Úspěšná premiéra našich dívek v Milevsku

17.03.2015 21:06

Naše děvčata úspěšně absolvovala 7. března první závodní křest a srovnání s mezinárodní konkurencí v Milevsku. 24. ročníku Milevského poháru se zúčastnilo 24 oddílů z České republiky, Rakouska, Polska, Chorvatska, Slovenska, Německa a Slovinska. Čtyři malé gymnastky z našeho klubu se v silné konkurenci rozhodně neztratily. 

V kategorii naděje nejmladší, ročník 2008 a mladší, se jako první představila se svou sestavou bez náčiní Alisa Samareva, která při své závodní premiéře obsadila výborné čtvrté místo. V kategorii naděje nejmladší, ročník 2007, obsadila páté místo Klára Svobodová a osmá byla Ajša Lochschmidtová. O kategorii výše, v nadějích mladších, se umístila na devatenáctém místě Adriana Divišová se svou sestavou bez náčiní a se švihadlem. Šestičlennou výpravu pod vedením hlavní trenérky Soňi Pekárkové doplnila choreografka a trenérka Tereza Pálová, která se v rámci Milevského poháru představila v roli rozhodčí. 

Naše moderní gymnastiky měly rovněž ojedinělou možnost se osobně setkat s jednou z nejlepších současných moderních gymnastek, členkou seniorské reprezentace ČR a bývalou svěřenkyní Soňi Pekárkové Andreou Kheilovou. Pro všechny bylo velkým zážitkem se moci vyfotografovat vynikající moderní gymnastkou několika posledních let.

Fotografie ze závodů si můžete prohlédnout v sekci Fotogalerie.